Experienced Operational Resource Partner for the Energy Sector
Oil and Gas | Maritime | Renewable
Experienced and Operationally Active Professionals
Expertise tailored to your needs!
View Disciplines
Previous
Next

Are you in need of highly skilled professionals within operation and maintenance?

Our professionals have a broad experience of assignments, covering all aspects of operation, maintenance and modification for operating assets both offshore and onshore.

Oil and Gas

Renewable Energy

Maritime Industries

bbd2b6b9-cb12-469e-bd8b-efc22dbeef27

Yards | Refineries

Ensure the right person, with the right expertise, at the right time.
Increase efficiency and flexibility with smart crewing solutions!

Are you interested in an offshore career?

We have a growing need for new colleagues who want to work in an exciting industry.

 

 

New Premises from July 1st, 2020

Norse Offshore har flyttet inn i nye lokaler på Forus.
Besøksadresse: Vestre Svanholmen 24, 4313 Sandnes
Postadresse: Postboks 216, 4068 Stavanger

Merethe Berge Paasche (47) tiltrer som ny daglig leder i Norse Offshore AS fra 1. Februar 2020.

Paasche etterfølger Arild Tjensvold som tiltrådte som midlertidig daglig leder når Hytech Personnel AS overtok eierskapet av Norse Offshore i februar 2019. Tjensvold går inn i styret i Norse Offshore og fortsetter som daglig leder i Hytech Personnel AS.

Paasche startet som leder for forretningsutvikling i Norse Offshore i juli 2019. Hun kom da fra Oceaneering AS og har over 20 års erfaring fra oljeservicebransjen innen komplettering-, boring- og undervannstjenester. Hun har i løpet av sin karriere hatt flere ledende stillinger innenfor forretningsutvikling, marked og salg med ansvar for blant annet vekststrategier, merkevarebygging, kunderelasjoner og verdibasert salgsledelse. Paasche ble uteksaminert fra Norges Høyskole for informasjonsteknologi (NITH) i 1992 og er sertifisert Marketing Professional (CDMP) fra Digital Marketing Institute.

«Jeg vil takke Arild Tjensvold for det svært viktige bidrag han har gitt til selskapets utvikling og de resultater som er oppnådd under hans ledelse siden oppkjøpet av Norse Offshore. Styret er svært fornøyd med å ha fått Merethe Berge Paasche med på laget som daglig leder og ser frem til et godt samarbeid med å videreutvikle Norse Offshore. Med Paasche på laget får vi en daglig leder med både markedsførings- og teknologierfaring fra selskap med både norsk og internasjonal virksomhet. Vi er nå godt rigget for vekst og har flere spennende prosjekter på gang i både Norse Offshore og Hytech Personell», sier styreleder Stein Hogstad.

Norse Offshore er anerkjent ressurspartner av fagpersonell og spisskompetanse innen drift og vedlikehold av anlegg, onshore og offshore. Selskapet ble grunnlagt i år 2000 og har i dag ca. 40 ansatte. Leveranserområder er servicemannskap, spesialister og ingeniører primært til operatørselskap, rigg-eiere, maritime industri, fornybar energi og prosessanlegg. Hytech Personell AS overtok eierskapet av selskapet i 2019.